vakgarage_174

HUURAUTO'S

Heeft u een huurauto nodig? Bij Vakgarage Auto Nol kunt u eenvoudig en voordelig een auto huren.  Bij ons vertrekt u zonder zorgen met een huurauto die volledig bij uw wensen past. Iedereen heeft een andere behoefte wanneer het gaat om het huren van een auto. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een breed scala aan oplossingen voor autoverhuur, ook voor voordelige prijzen. Zo hebben we kleine huurauto’s die u makkelijk kunt gebruiken tijdens een drukke dag in de stad, of juist grotere huurauto’s waar u met uw hele gezin in past.

Een huurdag van een auto is van 8:30 tot 8:30 de eerstvolgende dag. Daarmee kunt u 100 km per dag vrij rijden, de extra kilometers worden doorbelast met €0,18 per km. Wanneer u een onbeperkt aantal kilometer per dag wilt kunnen rijden, zijn de kosten €64,95 per dag. Voor een huurauto is de borg altijd €200,-.

Bij vakgarage Auto Nol helpen wij graag met het zoeken naar de beste oplossing voor het huren van een auto. Wij zorgen ervoor dat u met een van onze huurauto’s zorgeloos van A naar B kunt reizen. Wilt u vandaag nog een auto huren? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.